Listopad 2012

Paul Wesley - Awards

30. listopadu 2012 v 20:56 | Posted by: Mell

AwardRecipientResult
2010Teen Choice Award for Choice TV Actor: Fantasy/Sci-FiPaul WesleyWon
Teen Choice Award for Breakout Star MalePaul WesleyWon
2011 Teen Choice Award for Choice TV Actor: Fantasy/Sci-Fi Paul Wesley Nominated
Teen Choice Award for Choice Vampire Paul Wesley Nominated

Paul Wesley - Trivia

30. listopadu 2012 v 20:55 | Posted by: Mell
  • Ako Paul a Mia Kirshner hrali v Wolfa Lake.
  • Okrem angličtiny, Pavol tiež hovorí plynnulo po poľsky.
  • Paul je prvý herec sa objaví na Smallville pred Vampire Diaries. On hral Lex Luthor je spurný nevlastný brat Lucas Luthor v Prodigal. Ian Somerhalder, Sara Canning a Cassidy Freeman by neskôr sa objavil v seriáli tiež.
  • Paul si vzal jeho dlhodobú priateľkou Torrey DeVitto v apríli roku 2011.
  • Paul je najlepší priatelia s jeho costar Ian Somerhalder.
  • Paul je priatelia so všetkými jeho Vampire Diaries čo-hviezdy.
  • Paul prezývka je P-Dub.
  • Paul má prirodzené tesáky.
  • Paul je pravák.
  • Paul bol ten, kto odporúča Joseph Morgan pre hranie Klausa producentom.
  • Paul má modrasto zelené oči.
  • Paul je 5'11 ".
  • Paul má tetovanie ruže na pravom ramene, v ktorej sa dostal, keď mu bolo 16 rokov.
  • Paul by bol investigatívny novinár, keby nešiel do herectva.
  • Paulova obľúbené mesto je New York City.
  • Paul miluje cestovanie.
  • Paul sa prizná k býval rebel a problémový, najmä keď bol mladší.
  • Paul pôvodne uchádzala o rolu Damon Salvatore, ale namiesto toho dostal rolu Stefana.
  • Paulova obľúbená scéna na The Vampire Diaries je pred chvíľou Stefan a Elena milovať pre úplne prvý čas v The Turning Point.
  • Paulova celebrity crush je Monica Bellucci.
  • Paul je blízki priatelia s O.C. star, Ben McKenzie.
  • Paul chcel byť profesionálnym hokejistom.
  • Paul hrá na gitaru.
  • Paulova znamení zverokruhu je Lev hoci technicky je Rak-Lev.
  • Paul miluje zimné športy.
  • Paul neznáša, keď Nina žuje žuvačky hlasno na pľaci.
  • Nina opísal Paula ako "intenzívne" a "môcť zmeniť náladu v miestnosti".
  • Paul sa prizná k bytiu plachý okolo žien, keď bol mladší.
  • Paul mal svoj prvý bozk, keď mu bolo 9 rokov.
  • Paul rád písať poéziu a poviedky.
  • Paulovej Mladší sestry Julia a Leah sú jeho # 1 fanúšikovia.
  • Paul v roku 2012 je 30 rokov

Paul Wesley - Filmography

30. listopadu 2012 v 20:50 | Posted by: Mell

  • Another World (1999)
  • The Guiding Light (1999-2001)
  • Shot In The Heart (2001) (TV)
  • Young Arthur (TV)
  • Wolf Lake (2001-2002)
  • American Dreams (2002-2005)
  • Smallville as Lucas Luthor(2003)
  • The O.C. (2003)
  • Everwood (2003-2004)
  • Roll Bounce (2005)
  • Peaceful Warrior (2006)
  • Fallen (2006)
  • Killer Movie(2008)
  • Army Wives (2008-2009)
  • Elsewhere (2009)
  • 24 (2009-2010)
  • The Vampire Diaries as Stefan Salvatore (2009-Present)
  • Beneath the Blue (2010)
  • The Baytown Disco (2012) (filming)

Paul Wesley - Biography

30. listopadu 2012 v 20:50 | Posted by: Mell

"Je mi to nepríjemné. Deväť z 10 dievčat v tejto miestnosti by ma hodilo pod autobus aby sa dostali k Edwardovy Cullenovy."
- Paul Wesley
Paul Thomasz Wasilewski (poľský: Paweł Tomasz Wasilewski, narodený 23. júla 1982) je poľský-americký herec, ktorý hrá Stefana Salvatore v The Vampire Diaries. On sa objavil v niekoľkých televíznych programoch, ako je The Guiding Light, Wolf Lake, Smallville, a Everwood. Hral hlavnú úlohu Aarona Corbetta v "Fallen" mini-série.

Nina Dobrev - Awards

30. listopadu 2012 v 8:26 | Posted by: Mell

2010 Teen Choice AwardsChoice TV Breakout Star - FemaleThe Vampire Diaries Won
2010 Teen Choice Awards Choice TV Actress - Fantasy/Sci-FiThe Vampire Diaries Won
2010 J-14 Teen Icon AwardsIconic TV ActressThe Vampire Diaries Nominated
2011 Teen Choice AwardsChoice TV Actress - Fantasy/Sci-FiThe Vampire Diaries Won
2011 Teen Choice Awards Choice Hottie - Female Nominated
2011 Teen Choice Awards Choice Vampire Nominated
2012 People's Choice AwardsFavorite TV Drama ActressThe Vampire Diaries Won
2012 Teen Choice Awards- Choice TV Actress- Fantasy/Sci-Fi Won

Nina Dobrev - Trivia

30. listopadu 2012 v 8:26 | Posted by: Mell
  • Nina má 5'6 ".
  • Nina je Kozorožec.
  • Nina je pravou rukou.
  • Nina je BFF s Candice Accola
  • Nina sa presťahoval do Toronta, keď jej bolo 2 rokov.
  • Nina sa zúčastnilo Wexford Collegiate, školské umenia v Toronte. V roku 2007, ona začala jej Pomaturitné štúdium na Ryerson University v Toronte, kde sa odbor sociológia. Nina tiež cvičila na Dean Armstrong Acting Studio v Toronte, Ontario.
  • Hovorí plynule po bulharsky, francúzsky, anglicky a Pre jej úlohu ako Bella v prvej svetovej vojne dráme kusy II fugitívnych, Nina sa musel naučiť foneticky jidiš.
  • Nina súťažil na medzinárodnej úrovni reprezentovať Kanadu v ESG. V roku 2005, ona sa pripojila aj Senior majstrovstvá sveta v Kodani, v Dánsku a majstrovstvá sveta juniorov v Plzni, Česká republika.
  • Nina je pomenovaná po jej babičke.
  • Celebrity Doppelgangers: Victoria Justice, Alexandra Chanda a Cristine Prosperi.
  • Jej obchodné známky sú jej veľké hnedé oči a dlhé, tmavé vlasy.
  • Nina má mačku menom Lynx.
  • Nina je v súčasnej dobe datovania co-star, Ian Somerhalder. Ona je veľmi dobrí priatelia s jej Vampire Diaries čo-hviezdy. Ona je v súčasnej dobe žije v Atlante, Georgia, kde nakrúcanie prebieha.

Nina Dobrev - Filmography

30. listopadu 2012 v 8:23 | Posted by: Mell
  • Repo! The Genetic Opera (2006)
  • Playing House (2006) (TV)
  • Away from Her (2006)
  • How She Move (2007)
  • The Poet (2007)
  • Too Young to Marry (2007) (TV)
  • Fugitive Pieces (2007)
  • My Daughter's Secret (2007) (TV)
  • Never Cry Werewolf (2008) (TV)
  • The American Mall (2008) (TV)
  • The Border (2008)
  • Degrassi Goes Hollywood (2009) (TV)
  • Eleventh Hour
  • Degrassi: The Next Generation (2006-2009)
  • The Vampire Diaries (2009-Present)
  • Chloe (2009)
  • The Roommate (2011)
  • Arena (2011)
  • The Perks of Being a Wallflower (2012)

Nina Dobrev - Biography

30. listopadu 2012 v 8:22 | Posted by: Mell

"Každý rola je výzva. Chcem robil všetko, čo ... chcem sa snažíť robiť veci, ktoré nie sú podobné jeden druhému."
- Nina Dobrev
Nikolina Konstantinova dobrý (bulharsky: Нина Константинова Добреваborn, narodená 9. januára, 1989) je bulharska kanadská herečka, ktorá hrá Elenu Gilbert a Katherine Pierce v The Vampire Diaries. Ona tiež hrala Mia Jones v Degrassi: The Next Generation a hrala v niekoľkých filmoch.


Malese Jow - Trivia

30. listopadu 2012 v 7:14 | Posted by: Mell

Keď Kevin Williamson sa k nej priblížil o návrate v sezóne 2 a ona súhlasila. Spýtal sa Kevin ju, aby sa so dôvod, prečo sa vrátila do mesta na filme, oni nakoniec prišli s Zachytenie flashback epizódy len v prípade, niekto pýtal.

Malese Jow - Discography

30. listopadu 2012 v 7:13 | Posted by: Mell
  • Caught up in you
  • Mista DJ
  • Where You Belong
  • Go Go
  • Left Waiting
  • Hey Oh
  • No Better
  • Red Light
  • Turn Away
  • Sound Of Summer
  • He Said She Said
  • Live 4 Today
  • You Had It All
  • You Left Me In The Air